Dansk produceret – tysk grundighed

I over 45 år har vi forsynet danske håndværkere med ARDEX produkter. Vi er i dag 35 ansatte i ARDEX Danmark beskæftiget med produktion, salg og markedsføring. Målgruppen er den professionelle håndværker inden for gulv-, flise-, bygge- og malerbranchen.
ARDEX Danmark er et af det tyske moderselskab ARDEX GmbH’s datterselskaber.

Fabrikeret i Danmark af danske råvarer
På vores fabrik i Hedensted produceres 95 % af alle produkter, der sælges i Skandinavien. Med sand fra Addit i Ry, cement fra Aalborg og kalk fra Faxe leveres vores råvarer inden for en radius af 200 km fra vores fabrik.
Vores produkter tilsættes de bedste råvarer fra hele Danmark. Så mener vi, at man er godt på vej til et stykke solidt håndværk.

Du kan læse meget mere om ARDEX Danmark her

GulvPartneren
Med GulvPartneren vil vi gerne komme med et alternativ til den klassiske opdeling mellem producent og håndværker. I stedet ser vi relationen mellem de to som et partnerskab, der skal styrke begge parter.
Vi tror på, at igennem optimal totaløkonomi på projekter, efteruddannelse, kvalitetsprodukter og fælles markedsføring, kan håndværksvirksomheder blive ved med at udføre byggeri af høj kvalitet. Samtidig vil vi hjælpe danske håndværkere med at blive klædt på til kommende krav og regulativer.

X
X