Giv din faglighed lidt ekstra

GulvPartneren er en medlemsklub, der henvender sig til gulvlæggeren, der gerne vil tilføre sin faglighed lidt ekstra viden og know-how. Derudover får du som medlem en række fordele på hjælp til markedsføring, nyheder og meget andet.

Kort sagt er GulvPartneren til gulvlæggeren, der vil imødekomme de stigende krav fra kunderne, som gerne vil leverer det bedst mulige resultat og som gerne vil skille sig ud fra mængden.

GulvPartneren tilbyder efteruddannelse og opkvalificering igennem certificeringer og kurser.

Du får samtidig for at holde dig opdateret på nyheder i branchen.

Gulvpakken

I GulvPakken finder du ARDEX produkter, der med deres nemme og hurtige forarbejdning kan spare dig for både tid og penge.

Igennem vores mange certificeringer og kurser lærer du produkternes unikke egenskaber at kende. Vi lærer dig om de korte tørretider som ARDEX-produkterne har, om de mere specielle produkter og alle de andre, som kan gøre dit daglige arbejde nemmere og mere effektivt.

Du finder GulvPakken hos en af vores mange grossister. Her kan du finde din nærmeste forhandler af GulvPakkens produkter.

Certificeringer og kurser

Vi tilbyder dig certificeringer og kurser i problemstillinger indenfor murerfaget. Om målet er at få styr på byggejura, blive klogere på diverse underlag eller om du vil være 100 meter-mester i New Yorker-gulve, så kan vi hjælpe.

Hos GulvPartneren kan du tage certificeringer eller kurser inden for det emne du ønsker at dygtiggøre dig i. Vi tilbyder også andre relevante kurser, der kan understøtte din virksomhed i en positiv retning.

Har du spørgsmål?

Der kan altid være ting, der står lidt uklart eller måske gider du bare ikke at læse det hele. Intet problem, vi er her for hjælpe.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf 44 88 50 50 eller sende os en mail.

X
X