Regler og betingelser for konkurrencen – “Har du logo på vognen?”

SÅDAN DELTAGER DU

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 3.-21. december 2018. Man skal være over 18 år for at deltage. Får at indkasserer to GulvPartnerenen special øl fra Skans har du tre muligheder.

  1. Gå ind på ARDEXs Facebook side og del dit billede af din arbejdsbil med vores GulvPartneren-logo på, på vores Facebook side. Husk navn og firmanavn på billedet.
  2. Du kan også sende billedet i en mail til din lokale salgskonsulent. Du finder deres adresser og navne her. Husk navn og firmanavn på billedet.
  3. Du kan blive spottet af en af vores sælgere. Møder du en af vores lokale salgskonsulenter, så tag fat i ham og vis ham logoet på din bil. Så tager han et billede af bilen og du indkasserer to special øl.

Efter upload af billede vil din lokale salgskonsulent afleverer to specialøl fra Skans til dig inden 31. januar 2019

SÅDAN VINDER DU

Har du et GulvPartneren-logo på din arbejdsbil og deler det samt navn og firma med os, så har du automatisk vundet. Vores sælgere vil kontakte dig ang. levering af de to specialøl.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE?

ARDEX Skandinavia A/S vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. ARDEX Skandinavia A/S benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

ARDEX Skandinavia A/S er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. ARDEX Skandinavia A/S forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. ARDEX Skandinavia A/S er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

ARDEX Skandinavia A/S afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver ARDEX Skandinavia A/S sig ethvert ansvar i den forbindelse.

ARDEX Skandinavia A/S forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder ARDEX Skandinavia A/S sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

ARDEX Skandinavia A/S forbeholder sig retten til at bruge de indsendte billeder til marketingmæssige formål og/eller dele dem på sociale medier og vores hjemmesider.

Konkurrence udbydes af ARDEX Skandinavia A/S, Marielundvej 4, 2730 Herlev

X
X