COVID-19: Sådan er situationen hos GulvPartneren

I disse usikre tider er det ekstra vigtigt at have de solide forbindelser i orden – også selv om vi lige nu står sammen om at holde afstand.

Hos ARDEX producerer og leverer vi fortsat som normalt. Vi har som følge af corona-situationen indført en række tiltag af hensyn til vores medarbejderes, kunders og samarbejdspartneres sikkerhed, så vi minimerer risikoen for smittespredning både i vores produktion, på lageret, på vores hovedkontor og i forbindelse med levering.

Ring eller skriv til os – fuldstændig som du plejer!

Vi holder så vidt muligt hjulene kørende fra vores hjemmekontorer i hele landet. Det betyder, at vi stadig servicerer og rådgiver, næsten ligesom du er vant til. Så tøv endelig ikke med at slå på tråden eller skrive til os, hvis du har spørgsmål, brug for info eller mangler et godt råd ude på byggepladsen.

Vi sidder også klar foran skærmene med diverse teknologiske værktøjer til at holde online møder, så vi fx kan være flere på samtidig, hvis det er nødvendigt.

Og endelig: Skulle behovet opstå, kører vi også stadig ud på din byggeplads for at assistere, så godt vi kan. Det sker selvfølgelig under hensyntagen til anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen og Arbejdstilsynet om afstande, afspritning m.m. Igen: Tøv ikke med at ringe eller skrive til os!

Vi er der for dig og skal nok hjælpe til, så dine projekter hverken går i frø, i ged eller i vasken.

Kontakt os: https://www.ardex.dk/ardex/kontakt-os/

Husk Sundhedsstyrelsens 5 råd:

1. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit.

2. Host eller nys i dit ærme – ikke i dine hænder.

3. Undgå håndtryk, kindkys eller kram – begræns den fysiske kontakt.

4. Vær opmærksom på rengøringen – både hjemme og på arbejdspladsen.

5. Hvis du er ældre eller kronisk syg – hold afstand og bed andre tage hensyn.

Læs mere hos Sundhedsstyrelsen: https://www.sst.dk/coronavirus

X
X