Tiltrængt efteruddannelse kommer stærkt fra start

I januar skød GulvPartneren årets program i gang med kursus i Besigtigelse og vurdering af undergulve både i Herlev og Hedensted. Blandt deltagerne var Carsten Frost, der har CF Gulve i Helsinge. ”Det er tiltrængt med noget efteruddannelse i branchen, så man nemmere kan holde sig opdateret,” fortæller han.

GulvPartneren blændede i slutningen af januar op for årets kursusprogram, der lagde ud med Besigtigelse og vurdering af undergulve. Både i Herlev og Hedensted bød vi indenfor til fem timers undervisning med vekslen mellem teoretiske gennemgange og praktiske demonstrationer med afsæt i emner som fx fugtige underlag, krav til planhed, klargøring, primning, fugtspærre og spartling.

Henvender sig både til erfarne og nye gulvlæggere

Derudover havde deltagerne begge dage masser af muligheder for at udveksle erfaringer, netværke og få sig en snak med kolleger og samarbejdspartnere i uformelle omgivelser. Markedschef Allan Petersen fra ARDEX, der står bag GulvPartneren, fortæller:

– Vi har et meget højt ambitionsniveau i GulvPartneren og ser det som vores vigtigste opgave at klæde gulvlæggerne solidt på til at udvikle deres forretning og skabe succes ude hos deres kunder. Kurserne udbygger netop de grundlæggende faglige færdigheder og erfaringer med en række nyere eksempler og løsninger på udfordringer, som gulvlæggerne ofte møder. Kurserne er samtidig tilrettelagt, så de både henvender sig til erfarne og nye gulvlæggere.

Vigtigt at kende de nyeste metoder og løsninger

Blandt deltagerne på kurset i Besigtigelse og vurdering af undergulve i Herlev var Carsten Frost, der er indehaver af CF Gulve, som fra basen i Helsinge arbejder over hele landet.

Han har haft firmaet siden 1987 og er specialiseret i de helt tunge renoveringsopgaver – som fx den store renovering af Dahlerup Pakhus i København, hvor 800 kvadratmeter støbeasfalt, vådrumsmembran og beton skulle udskiftes. Det projekt kan du læse mere på dagensbyggeri.dk.

– Jeg har været i branchen i mange år og må sige, at det er tiltrængt med noget efteruddannelse og opkvalificering, så man nemmere kan holde sig opdateret. Det handler jo blandt andet om at forebygge og luge ud i de fejlrisici, der kan opstå, og her er det vigtigt at kende de nyeste løsninger og metoder, fortæller Carsten Frost.

GulvPartnerens næste faglige kurser kommer til at omhandle spartling, kritiske underlag, radonsikring og New Yorker-gulve. Derudover er der mulighed for opkvalificering inden for brug af sociale medier som Facebook og Instagram til at markedsføre gulvfirmaet og skaffe flere kunder.

Se alle kurser og certificeringer og tilmeld dig her.

X
X