Masser af nyheder på Gulvfakta.dk

Gulvbranchen ligger ikke på den lade side, og nu kan du glæde dig over, at hele branchens opslagsværk Gulvfakta.dk er blevet opdateret på flere punkter. Her får du et hurtigt overblik over de seneste ændringer.

Med Gulvfakta.dk har du et online opslagsværk lige ved hånden 24-7, så du altid kan holde dig opdateret på alt inden for gulve – lige fra viden om lim, belægninger og arbejdsgange til de regler og krav, der fx gælder for vådrum.

Nyt om planhed og spartling
Senest er Gulvfakta.dk blevet opdateret med en større revision af hele afsnittet om planhed, en opdatering af vejledningen om spartling samt nye afsnit om installationsgulve. Om planhed skriver redaktørerne blandt andet:

– Teksten er gjort over 350 ord kortere, mere præcis og forståelig. Derudover er der tilføjet et afsnit om rimelighedsbetragtninger og det fremgår nu tydeligt, hvor du må anvende 0,25 m og 2 m retholt. Illustrationerne er reduceret fra 5 til 3 og ligeledes gjort mere præcise og forståelige.

Du kan se alle ændringerne på Gulvfakta.dk det seneste år her.

Få hurtig besked om seneste nyt
Du har mulighed for at blive holdt opdateret om ændringer på Gulvfakta.dk ved at tilmelde din e-mail på forsiden. Derudover kan du tjekke Magasinet Gulv!, der udkommer på print fire gange om året og laves i samarbejde med Gulvbranchen. Endelig har du mulighed for at blive opdateret via Gulvbranchens nyhedsbreve.

Klik ind på Gulvfakta.dk og kom godt i gang.

GulvPartneren holder dig løbende opdateret
Hos GulvPartneren lægger vi vægt på at opkvalificere dig, styrke din faglighed og udvide dine professionelle muligheder, så du får optimale forudsætninger for at lande ordrerne ude hos kunderne.
Vi udbyder derfor en række certificeringer, der klæder dig på til at arbejde med de nyeste løsninger og byde ind på de mest efterspurgte gulvopgaver.

Se hele listen over certificeringer hos GulvPartneren her – og husk at tilmelde dig, så længe der er plads.

Læs mere om fordele ved at være med i GulvPartneren.

X
X